Nie ma jak w domu czyli tradycyjny smak kiszonej kapusty – źródło magnezu, żelaza i wapnia – połączony z wyrazistością papryki i soczystością jabłek z polskich sadów. Podawana w sposób tradycyjny lub na ciepło, w towarzystwie podsmażonej swojskiej kaszanki z cebulką lub też jako dodatek do żeberek, glazurowanych w miodzie i sezamie.
gramatura:
Kapusta kiszona, papryka czerwona, por, jabłko, przyprawy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna 361 kJ / 86 kcal; Tłuszcz 3,3 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g; Węglowodany 12 g, w tym cukry 8,7 g; Białko 0,9 g; Sól 1,2 g.
Może zawierać: gorczycę, jaja, seler, nasiona sezamu, orzechy, mleko, ryby, soję, zboża zawierające gluten.