Aktualności

Newsy

Odśwież wizerunek swojego sklepu
12 listopada 2021

Odśwież wizerunek swojego sklepu

Chcesz odświeżyć wygląd swojej witryny sklepowej albo całkowicie zmienić jej wizerunek? Mamy dla Ciebie niecodzienną propozycję! Z przyjemnością przygotujemy dla Ciebie nowoczesny i przyciągający projekt reklamy zewnętrznej lub wewnętrznej, a po Twojej akceptacji w całości go wykonamy i zajmiemy się montażem.

Obrane warzywa pakowane Vacuum
10 sierpnia 2021

Obrane warzywa pakowane Vacuum

Propozycja, którą kierujemy zarówno do tych z Państwa, którzy działają w sektorze HoReCa jak i tych, którzy prowadzą małe, osiedlowe gastronomie. Starannie dobrane i wyselekcjonowane, oczyszczone i aseptycznie zapakowane warzywa - wśród których znalazły się: ziemniaki, marchew, cebula oraz buraczek - pozwolą Waszym gościom cieszyć się smakiem świeżych i soczystych potraw, przy jednoczesnym zaoszczędzeniu tak cennego dziś czasu.

LAUR KONSUMENTA 2021 i TOP MARKA 2021 ponownie w naszych rękach!
18 marca 2021

LAUR KONSUMENTA 2021 i TOP MARKA 2021 ponownie w naszych rękach!

Co roku z niecierpliwością oczekujemy na wyniki plebiscytów, w których to Państwo decydujecie, komu dane będzie stanąć na podium. Ogromnie dumni jesteśmy, że i w tym roku dali Państwo wyraz swojego zaufania do nas i marki Grześkowiak, przyznając nam LAUR KONSUMENTA 2021 oraz wyróżnienie TOP MARKA 2021.

Tradycyjna kapusta kiszona z marchewką teraz w nowym opakowaniu!
10 marca 2021

Tradycyjna kapusta kiszona z marchewką teraz w nowym opakowaniu!

Powrót do korzeni i wyrobu, który dał początek naszej kulinarnej przygodzie - w taki właśnie sposób chcemy zaprezentować dziś Państwu kapustę kiszoną w nowoczesnym i poręcznym opakowaniu. Zamknęliśmy w nim produkt bogaty w witaminy i składniki wspomagające budowanie - tak dziś potrzebnej - odporności i witalności.

Premiera w barwach Kuchnia mamy Teresy - Kotlet de volaille z marchewką i groszkiem i puree ziemniaczanym
2 marca 2021

Premiera w barwach Kuchnia mamy Teresy - Kotlet de volaille z marchewką i groszkiem i puree ziemniaczanym

Kuchnia mamy Teresy po raz kolejny sięga po danie sprawdzone i przez wielu z nas wprost ubóstwiane, które - wbrew jego francuskobrzmiącej nazwie - wywodzi się nie z paryskich salonów a ze wschodnich, kijowskich rubieży. To właśnie tam zaczęła się historia panierowanego kotleta, nadziewanego masłem i przyprawami, który dziś - jako kotlet de volaille - proponujemy Państwu w naszej obiadowej kompozycji.

Wegańskie pierogi ruskie
22 lutego 2021

Wegańskie pierogi ruskie

Przygotowane z myślą, o tych z Państwa, którzy marzą o produktach znanych z domowej kuchni naszym babć i mam, ale w odsłonie, która będzie opierała się wyłącznie o składniki roślinne. Nasze wegańskie pierogi ruskie to - w naszej skromnej opinii - idealne połączenie tych oczekiwań: smaku osadzonego w tradycji i wspomnieniach oraz nowoczesnego trendu w budowaniu codziennego menu.