Sezonowa kompozycja ciętych warzyw – kapusty pekińskiej, rumianej papryki, soczystego groszku i złocistej kukurydzy – w towarzystwie sera wytwarzanego wg. tradycji śródziemnomorskiej, zanurzonego w sosie vinegret. Smak przywodzący na myśl potrawy charakterystyczne dla przekąsek kuchni greckiej, doskonale orzeźwia w czasie letniego odpoczynku, zimą staje się okazją do wymiany wspomnień z letnich eskapad wśród koleżanek z pracy podczas codziennej przerwy na lunch.
gramatura:
Kapusta pekińska, kapusta biała, kukurydza, ogórek zielony, marchew, groszek, papryka, sos vinegrette, ser miękki solankowy, przyprawy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna 682 kJ / 165 kcal; Tłuszcz 14,2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,5 g; Węglowodany 6,2 g, w tym cukry 2,7 g; Białko 2,3 g, Sól 0,56 g
Może zawierać: gorczycę, jaja, seler, nasiona sezamu, orzechy, mleko, ryby, soję, zboża zawierające gluten.