Nasze produkty

Garmażerka

Łazanki

Łazanki

Łazanki w polskiej kuchni najczęściej podaje się z kapustą, grzybami i mięsem. My proponujemy podać je w towarzystwie kremowej zupy grzybowej lub, bardziej ekstrawagancko, otulone słodką masą makową bogatą w orzechy i skórkę pomarańczy. Nasze łazanki mają potencjał!

Naleśniki z serem

Naleśniki z serem

Tradycja ich przyrządzania wywodzi się z kultur antycznych. W garmażerii Grześkowiak naleśniki są daniem, które swoim smakiem przynosi wspomnienie beztroskiego dzieciństwa.

Paszteciki z kapustą i grzybami

Paszteciki z kapustą i grzybami

Kulinarna odpowiedź dla miłośników dań bezmięsnych. Znakomicie komponują się z wyrazistością i tradycją smaku czerwonego barszczu.

Pierogi ruskie

Pierogi ruskie

Danie, które swoje pochodzenie zawdzięcza - wbrew swojej nazwie - polskim i ukraińskim miłośnikom sztuki kulinarnej.

Pierogi serowo-truskawkowe

Pierogi serowo-truskawkowe

Kremowa konsystencja sera, smak dojrzałych i soczystych truskawek, sprężyste ciasto ? nasze pierogi serowo-truskawkowe mają wszystkie cechy pysznych babcinych pierogów. Przywołują beztroskie chwile i smaki dzieciństwa.

Pierogi z kapustą i grzybami

Pierogi z kapustą i grzybami

Znane w Polsce już od XIII wieku, przypuszczalnie przywędrowały do nas z Dalekiego Wschodu. Bogactwo lasu i ogrodu zamknięte w cieście w kształcie półksiężyca.