Aktualności

Newsy

11 grudnia 2020

Świeże produkty na wigilijny stół:

Tradycyjny barszcz z uszkami to potrawa, bez której większość z nas nie wyobraża sobie wigilijnej kolacji. Z naszą pomocą nawet początkujący mistrz domowej kuchni oczaruje wszystkich doskonałym smakiem i aromatycznością wywaru, który polecamy przygotować na naszych wolno gotowanych buraczkach. Jeżeli jeszcze wzbogacimy go o delikatne, wigilijne uszka z kapustą i grzybami, możemy być pewni kulinarnego sukcesu. Tych z Państwa, którzy na gotowaniu barszczu nie zakończą swojej kuchennej przygody, zachęcamy do przygotowania bigosu na bazie naszej kapusty kiszonej. Przygotowujemy ją w wielotygodniowym procesie kiszenia, według rodzinnych receptur i bez jakichkolwiek dodatków chemicznych czy konserwujących, z kapusty pochodzącej z polskich upraw.  W połączeniu z aromatycznymi grzybami wykorzystujemy ją również jako farsz naszych pierogów, krokietów, pasztecików i łazanek, które z pewnością zadowolą podniebienia wszystkich smakoszy. Życząc pięknych świąt zachęcamy do kontaktu z nami.