Aktualności

Newsy

10 kwietnia 2018

Nasze sprawdzone dodatki do dań grillowych znów w ofercie

Pierwsze wiosenne słońce i zbliżająca się majówka to prawdziwa uczta dla naszych organizmów – czas beztroskiego nasycania się witaminą D oraz spotkaniami w gronie przyjaciół w czasie grillowania pod chmurką. Orzeźwienie i soczystość przekąsek z pewnością przyniosą nasze sezonowe propozycje: surówka delikatesowa z sosem jogurtowo-czosnkowym, surówka z kukurydzą w sosie jogurtowo-koperkowym, a także sałatka z dodatkiem kiszonego ogóreczka. Proponowane przez nas miksy sałat – z aromatyczną rukolą oraz delikatną sałatą lodową - mogą stać się natomiast znakomitą esencją do autorskich sałatek – z dodatkiem wędzonego łososia, pieczonego kurczaka, indyka czy tuńczyka w sosie własnym oraz odżywczego awokado, chrupiącej papryczki, słodkiej kukurydzy czy ogóreczków konserwowych w barwach Grześkowiak. Jednym słowem – wszystkie kulinarne chwyty dozwolone!